CBW Garantie - Onze Teakhoek
Onze Teakhoek Favicon

Meer zekerheid met CBW-erkend

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende woonwinkels
Woonwinkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld.

Productgarantie
De CBW-erkende winkels bieden productgarantie op hun assortiment.
De garantie is standaard twee jaar volledige fabrieksgarantie.

De datum van aanschaf is dus van belang voor uw garantie. Let wel; de productgarantie wordt door uw contractpartij -het CBW lid- uitgevoerd. Indien deze er niet is dan zal in sommige gevallen de fabrikant uitkomst kunnen brengen. Garantie wordt niet overgenomen door de CBW zelf.

Onpartijdige Klachtafhandeling
Een aankoop voor uw woning is een belangrijke en vaak kostbare aangelegenheid. U mag daarom een goede service verwachten. Mocht er toch een probleem ontstaan waar u en de ondernemer samen niet uitkomen, dan kunt u de Geschillencommissie Wonen inschakelen. Ook de ondernemer kan met uw toestemming deze commissie benaderen. Een uitspraak van de Geschillencommissie Wonen is bindend voor zowel de klant als de ondernemer. Dat betekent dat beiden verplicht zijn zich aan de uitspraak te houden. De CBW garandeert dat de CBW-erkende ondernemer de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nakomt. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige aankoop.

Klik hier voor onze CBW pagina

Download hier de CBW algemene voorwaarden